Kaikki varmaan tiedätte, että jokaisen kodin vakiokalustoon kuuluu ainakin kaksi kotitontturotua: sukkamörkö ja kalsaritonttu. Sukkamörkö on se tyyppi, joka saalistaa pääasiassa pyykkikoneessa, mutta liikuskelee kyllä muuallakin huoneistossa. Ravinnokseen se etsii sukkia. Siksi jokaisesta kodista löytyy aina parittomia sukkia: niiden kumppanit ovat joutuneet sukkamörön saaliiksi.

 

Kalsaritonttu puolestaan saalistaa ja kuljettelee paikasta toiseen erilaisia alusvaatteita ja liikuskelee useinmiten miesten ja lasten jäljillä, mutta sille kelpaavat mainiosti rintsutkin. Juuri kalsaritontuista johtuukin se, että esimerkiksi lasten alusvaatteita katoaa salaperäisesti ja löytyy sitten taas mitä kummallisimmista paikoista.

 

Sukkamörköjen ja kalsaritonttujen yhteinen piirre on se, että ne kummatkin liikkuvat tosi huomaamattomasti ja niiden käymiset voi havaita vain kadonneiden vaatekappaleiden perusteella. Minä ihailen kovasti kumpienkin työtä ja olenkin vakaasti päättänyt, että minusta tulee isona joko kalsaritonttu tai sukkamörkö. Olen jo aloittanut kovan treenaamisenkin ja mielestäni olenkin jo tosi hyvä kummassakin lajissa. Minusta onkin vähän outoa, että nuo emännät mollaavat työtäni ja sanovat, että kaipaan vielä kovasti harjoittelua etenkin sen huomamattomuuden osalta. Hmph!! Olen vahvasti eri mieltä! Katsokaa vaikka noita kuvia ja arvioikaa itse. Mikä minun tekniikassani muka on pielessä??? Yllättynyt

 

Täplä

 

Näin saalistan sukan vaivihkaa...         ja lähikuvasta näette hienostuneen

                                                            tekniikkani

 

 

Ja sama onnistuu myös villasukilla sekä makuulta...    että seisten!

 

 

Ja katsokaa kuinka huomaamattomasti   Ja näin ne lopetetaan oikeaoppisesti...

vien rintsut!