Meillä se kiire vain jatkuu. Milloin mennään mihinkin suuntaan ja milloin tuo tylsä emäntä vain istuu koneen ääressä tekemässä kauppaa. No, onneksi se sentään malttaa edes välillä käydä kaupungilla saalistamassa lisää ruokaa. Nuo emännät on muuten tosi hyviä saalistajia! Aina kun ne lähtevät metsälle, tai kaupalle niin kuin ne sanovat, niin ne tulevat takaisin hirmuisen eväsmäärän kanssa. Ja minä en saa edes tuota pihapupua kiinni! Mutta emännät onnistuivat viikko sitten saalistusreissulla tosi hyvin. Ne löysivät jotakin uutta koiranruokaa, joka on ihan älyttömän hyvää! Onneksi ne saalistivat sitä saman tien monta pussia.


Te muuten varmaan arvaattekin, että meillä vietettiin pari viikkoa sitten synttäreitäni. Nyt minä olenkin sitten jo iso poika ja ihan yksivee. Tällä kertaa meille ei kyllä tullut vieraita, mutta saimme taas Jannun kanssa kivat kakut. Niissä oli tofujätskiä ja kuivalihaa ja lihapateeta ja koirankeksejä. Vähänkö hyvää!! Ja emännät hihittelivät niitä tehdessään, että nyt minä kerrankin näen ihan oikeita tonttuja... Mitä sekin nyt sitten on tarkoittavinaan? Ja saatiin me uusia lelujakin. Emännät olivat kuulemma löytäneet kierrätsykeskukselta sellaisia kumileluja, joista tuli heti minun ehdottomia suosikkilelujani.

 

Ja sitten me pääsimme vielä synttärilomallekin. Me oltiin melkein viikko mökillä ja siellä oli tosi kivaa, vaikka satoikin melkein koko ajan vettä. Me tehtiin emäntien kanssa pitkiä lenkkejä ja seikkailtiin metsissä ja se oli tosi kivaa. Mutta mitään muuta kovin erikoista täällä ei sitten olekaan tapahtunut, jos ei lasketa sitä, että Virpi-emäntä istuu päivästä toiseen hinkkaamassa joitain iänvanhoja sormuksia. Se sanoo sitä entisöinniksi, mutta kyllä ne sormukset minusta näyttävät sen jälkeen vähemmän entisiltä kuin sitä ennen. Ota noista ihmisistä taas selvää...

 

No, onneksi pian taas tapahtuu. Me nimittäin lähdemme huomenna taas Imatran suuntaan. Ukki ei kuulemma nyt ole siellä, mutta isomummia käymme morjestamassa. Ja jos hyvin sattuu, menemme taaskin mökille. Mutta eipä tällä kertaa sen kummempia kuin että morjensta vaan!

 

Tiplu ja Nannu

 

  

Tässä herkuttelen synttärikakulla...                    Ja tässä se kakku.